Lumea mea

...

Masca antiimbatranire din aur 00:15

Specialistii cosmetici vin cu o noutate in materie de cosmetica, masca din foita de aur care estompeaza ridurile si catifeleaza pielea. Nu stiu daca masca asta chiar are efecte miraculoase sau e o metoda de a mai scoate bani din buzunarele snoabelor care ar da oricati bani sa fie "frumoase" si nu doar pentru asta, ci si pentru ca e "la moda". Tratamentul dureaza 80 de minute, ti se pune pe fata o masca din foita de aur de 24 karate, lasi la caserie cam 228 euro si cand te uiti in oglinda cica ridurile dispar ca prin minune. Sa o vedem si pe asta!

Hotel doar pentru femei 04:01

In ultima vreme apar tot mai multe chestii destinate exclusiv femeilor...De curand s-a deschis in Arabia Saudita un hotel destinat femeilor, unde doamnele pot veni pentru a beneficia de tratamente termale, dar si pentru a se rasfata cu preparate culinare speciale. Este foarte bine ca si femeile arabe beneficiaza de rasfat, daca ne gandim ca in unele tari sunt adevarate sclave pentru barbatii lor si merg la 2m in spate de sotului, ce sa se mai gandeasca la SPA!

Vodca pentru femei 03:43

Damskaya Vodka se numeste un nou produs lansat de rusi exclusiv pentru femei...Nu stiu de ce ar fi asa de speciala vodca, dar ne putem bucura pentru ca fiind pentru femei sigur nu isi vor baga barbatii nasul sa ne-o bea, ca doar sunt orgoliosi, nu?

Flower power la moda 02:42

Specialistii ne spun ca primavara-vara aceasta se poarta culorile curcubeului. Chiar am fost zilele astea prin magazine si sunt pline de haine de toate culorile, in special galben, roz sau verde. Cu cat mai colorat cu atat mai bine. Esarfele, panglicile, evident colorate sunt in trend. Margelele raman si ele (un lucru foarte bun;)). Un obiect vestimentar care revine in moda sunt pantalonii super evazati...hmmm....si tocmai ma obisnuisem cu cei pana (acum cativa ani n-as fi purtat pantaloni pana nici in ruptul capului). Ceea ce ma bucura cel mai tare este ca raman in moda balerinii...Cea mai buna inventie. Super comozi!!! Raman in moda si posetele supra-dimensionate, iar legat de coafuri, anul acesta se poarta tunsorile geometrice.